sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kuvia!



Olen ottanut kohtuullisen paljon kuvia, joten ajattelin laittaa muutaman tännekin, jotta näette mitä kaikkea kivaa täällä on! :D

Muutamia kuvia syömismeiningeistä:

Bibimbab eli riisiä, kasviksia ja kananmuna. Joukkoon kannattaa lisätä hieman mausteista kastiketta, jotta maku tulee kunnolla esiin. Olen itse kohtuullisen herkkä mausteille, joten en pistä kastiketta paljoa. Bibimbab on todella hyvää! 

Kadulla kävellessäsi et varmasti joudu kärsimään nälästä pitkään, koska kadun varret ovat täynnä aivan mahtavan hyviä katukeittiöiden antimia. Katukeittiö ruoka on todella hyvää ja sitä kannattaa kyllä kokeilla. Kuvassa vasemmalla näkyy myös ehdoton suosikki välipalani Kimbab (Merilevään kääritty riisi-kasvisrulla).

Jos et ole näkäinen, mutta haluat kuitenkin jotain pientä naposteltavaa Hodok (en ole varma miten se kirjoitetaan) on esimerkiksi loistava vaihtoehto. Hodok maistuu hieman pannukakulle/munkkitaikinalle. Se tarjotaan kuumana ja se suussasulavan hyvä. Hodokiin voidaan pistää monia täytteitä. Omani oli hunajaisen/siirappinen/sesamtahna, joka oli niin hyvää, että melkein teki mieli mennä hakemaan samantien toinen.

 Kuten sanoin aikaisemmassa kirjoituksessani, kahvilakulttuuri kukoistaa Seoulissa. Tämän seurauksena huomaan myös itse käyväni kahvilassa joka päivä. Juon usein erikoiskahveja, hedelmä smoothieita tai teetä. Tämän hetken suosikkini on Bubble Tea. Bubble Tea on maitoteetä, jossa on mukana mustia hieman kummisen tuntuisia palloja. Kokeilin ensimmäisenä kylmää Bubble Teetä, mutta se ei ollut ollenkaan hyvää. Kuumassa Bubble Teessä mustat pallot pehmenevät hieman ja ne on mukavampi syödä. Nam nam!

Puut ovat myös täydessä kukassaan, joten vielä viikon ajan julkaisen varmasti paaljon kukkivien puiden kuvia :D


En ole oikeastaan ikinä nähnyt puiden kukkivan niin suuressa määrin kuin Seoulissa, joten sen takia otan kuvan varmaan joka ikisestä kauniista puusta! Seouliin kannattaa ehdottomasti tulla näin keväällä. Puiden kukkimista ei vain voi koskaan sanoa täydellä varmuudella. Esimerkiksi tänä vuonna puut kukkivat yli viikkoa aikaisemmin kuin yleensä ja tämän vuoksi monia juhlia joudutaan hieman aikaistamaan.


Etelä-Korean suosituin kommunikointiväylä on Kakaotalk. Kaikki käyttävät sitä täällä. Kakaotalk on samanlainen kun WhatsApp, mutta siinä on vain paljon enemmän söpöjä hahmoja ja hymiöitä. Kouluni lähistö täyttyi eräänä päivänä Kakaotalk hahmoista ja ihmiset ottivat paljon valokuvia. NOH, Täytyihän minunkin sitten...

...en vain oikein ole varma mitä hahmojen luoja on joidenkin hahmojen kohdalla ajatellut!


Olen myös kierrellyt Seoulia kohtuullisen tehokkaasti. Osaakohan kukan veikata missä kaupunginosassa kävin? Psy:n toissavuotinen kansainvälinenhitti Gangnam Style teki Seoulin Gangnamin kaupunginosan nimen kaikille tutuksi. Sen maineella mennään edelleen!

Tässä oli nämä muutamat kuvat. Kirjoitukset jatkuvat pian :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti