tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kirsikankukat ja Han joenranta!




Tänään päätimme Pamelan kanssa lähteä johonkin jossa todella näkisimme kirsikankukkia. Kirsikankukkapuita on joka puolella, mutta niitä on vain yksi tai kaksi siellä täällä. Tämän vuoksi päätimme suunnata koulun jälkeen Yeouidoon katsomaan millaista on olla kirsikankukkapuiden keskellä. Tänään oli jälleen kaunis päivä, mutta kylmähkön tuulen vuoksi ei ollut ihan t-paitakeli. Yeouido on Han joen eteläpuolella eli eri puolella missä itse asun. Seoulin metroverkosto on aivan mahtava ja sillä pääsee helposti melkein minne päin Seoulia tahansa. Yeouidolle ei mennyt kuin vartti metrolla. 



Emme todella olleet ainoita jotka halusivat tulla nauttimaan kirsikankukista. Paikka kuhisi väkeä. Katu oli täynnä pariskuntia, jotka kävelivät romanttisesti toisiinsa liimautuneena samalla kun kirsikankukkien lehdet putoilivat ja lentelivät tuulessa. Tunnelma oli kyllä kaikin puolin todella romanttinen. Romanttisista korealaisista pariskunnista puheen ollen: En ole ikinä elämässäni nähnyt niin toisiinsa liimautuneita pariskuntia kuin täällä. Seurustelevat pariskunnat eivät vaan pidä toisiaan käsistä kiinni vaan saattavat parhaassa tapauksessa kävellä molempien molemmat käden toistensa ympärille kiedottuna. En ymmärrä kenen mielestä se voi olla mukavaa. Kädestä pitämisen ymmärrän ja sen että poikaystävän käsi on tytön ympärillä, mutta miksi ihmeessä kävellä niin liimautuneena toisiinsa, että on jo vaikea liikkua eteenpäin. Oletin jotenkin että Korea olisi enemmän aasialainen sen suhteen että tunteita ja hellyyttä ei mainosteta julkisesti, mutta näköjään olin väärässä. Täytyy myöntää että monet pariskunnat ovat vain yksinkertaisesti suloisia, kuten puistossa edellämme kävelevä pariskunta joka käveli käsi kädessä, otti yhdessä söpöjä valokuvia ja joilla oli jopa samanlaiset kengät jalassa. (yhteensopivien vaatteiden käyttäminen on yleistä korealaisessa seurustelukulttuurissa, tämän vuoksi monista paidoista tehdään paita sekä miehille että naisille. Seurustelevat voivat näin ostaa samanlaiset paidat ja kulkea ne päällä, jotta kellekään ei jää epäselväksi että he ovat pari).


Aww... ja niillä on samanlaiset kengätkin



Pamelankin kuvailut änkee kuvaan

Puistossa oli todella kaunista ja päädyimme lopulta viettämään eväsretkeä pienen vesiallas/suihkulähteen luo. Matkaeväänä oli yllättäen Kimbab rulla, joka on selviytymiseni kannalta aivan ehdoton pikaruoka! Voisin syödä Kimbabia joka päivä (ja melkein olen syönytkin). Kauankohan kestää ennen kun kimbab ei enää mene alas, koska olen syönyt sitä kyllästymiseen asti :D





Kävelimme Mapo sillan alta ja olen varma että paikkaa on käytetty monissa korealaisissa tv-sarjoissa. Paikka näytti todella tutulta ja muistelisin että To the beautiful you sarjassa Mapo ainakin esiintyi. Awesome! Sillan yläpuolella oli toinen korealaisesta draamasta tuttu paikka. Tällä paikalla Lee Minhon (ihana mies!) hahmo City Hunter käy läpi syyllisyyden tunteitaan. Mapo sillan tienoilla on myös kuvattu muita City Hunterin kohtauksia, joten olin luonnollisesti ihan fiiliksissä :D Uutta Avengers 2:sta kuvattiin myös tällä sillalla, joten nämä maisemat näkyvät valkokankaalla vuoden päästä.


Kuvauspaikka: Täällä se Minho poti syyllisyyttä äitinsä rankan elämän vuoksi (sarjassa City Hunter)

Tänään oli taas pitkä päivä, ensin ahkeraa opiskelua koulussa ja sen jälkeen vielä kuuden tunnin kävelyretki Hanjoen rannalla. Tässä kyllä kunto kohoaa ihan huomaamatta. Päätimme Pamelan kanssa että huomenna lähdemme liikkeelle vasta iltapäivällä, joten aamulla saa nukkua ihan niin pitkään kuin haluaa, oih ihanuutta! Sain myös tänään kuulla että suosikkibändini EXO keikkailee Seoulissa ensikuussa. Ainoa ongelma vain on, että lippuja voi ostaa vain korealaiselta sivulta ja lipun ostajan pitää olla korealainen... mikä tarkoittaa että ostajalla täytyy olla korealainen sosiaaliturvatunnus, osote (no se minulla on) ja todennäköisesti vielä korealainen luottokortti… ARGH! No liput tulevat myyntiin vasta viikonpäästä, joten minulla on vielä viikko aikaa selvittää miten saan liput konserttiin, koska sinne vaan on ihan PAKKO päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti