keskiviikko 28. toukokuuta 2014

EXO - The Lost Planet Konsertti




Huh huh, nyt muutaman päivän rauhoittumisen jälkeen pystyn varmaan jo kirjoittamaan jokseenkin fiksua tekstiä konsertti kokemuksistani. Tämä kirjoitus saattaa silti sisältää muutaman ei niin arvokkaan fanityttöilyn, joten ainakin olen varoittanut teitä etukäteen.

Kun lähdin koreaan toivoin että joku suosikkibändeistäni järjestäisi konsertin täällä olo aikanani. Valitettavasti B.A.P ja Infinite järjestivät konsertin juuri ennen tänne tuloani, joten ajattelin että he tuskin enää järjestävät konserttia täällä olo aikanani. EXO kuitenkin täytti unelmani ja ilmoitti järjestävänsä ensimmäisen konserttinsa toukokuun loppupuolella. EXO aloitti uransa kaksi vuotta sitten ja heillä ei vielä ollut ollut yhtäkään omaa isoa konserttia. EXO ponnahti valtavaan suosioon viimevuonna kappaleensa Growlin myötä ja sen seurauksena heistä tuli koko korean suosituimpia tähtiä. Seoulissa et varmaan pääse pitkälle ilman että näet EXO:n kuvan tai kuulet jonkun heidän kappaleensa.

Jos et tiedä kuka EXO on, katso viimevuoden kovin kpop hitti Growl yläpuolelta! SMTOWN Youtube

Koska EXO on niiin valtaisan suosittu, olin varma että konserttiin pääseminen olisi täysi mahdottomuus. EXO:n levy-yhtiö tarjoaa konserttipaketteja ulkomaalaisille, mutta koska ne olivat yli kaksi kertaa pelkkää konserttilippua kalliimpia, päätin kokeilla normaalin lipun saantia ensin. EXO:n 30 000 konserttilippua myytiin loppuun alle kahdessa sekunnissa (ja kyllä tarkoitan SEKUNNISSA). Lippuja oli siis ihan mahdoton saada. EXO lisäsi jopa yhden konsertin ja sen liput menivät aivan yhtä nopeasti. Ainoa vaihtoehto oli siis enää ostaa kallis ulkomaalaispaketti. Päätin kuitenkin törsätä lippuun, koska kerrankos sitä nyt ollaan Koreassa ja on mahdollisuus päästä ison kaavan kpop konserttiin!  

SM Entertainmen Global Package

Ostamaani lippupakettiin kuului 2yötä keikkapaikan lähellä olevassa hotellissa, Backstage tour, päivän ruokailut, konserttitavaraa ja itse keikkalippu. Konsertti oli perjantaina, joten lähdin torstaina koulun jälkeen metrolla hotellilleni. Matka hotellille kesti noin tunnin (45min metrossa ja 15min kävely). Minun kanssani samaan huoneeseen majoittui korealainen tyttö ja taiwanilainen nainen. Korealainen tyttö oli mukava, mutta hän ei kahden päivän aikana nostanut katsettaan puhelimestaan kuin ehkä muutaman kerran vastatakseen kysymykseen. Muuten hän tuijotti vain puhelintaan (kuten suurin osa korealaisista tuntuu tekevän). Taiwanilainen Yuki oli 40-vuotias, mutta ei ollenkaan näyttänyt tai vaikuttanut siltä. Ehkä se johtui siitä, että hän pukeutui todella nuorekkaasti ja fanitti EXO:n poikia ihan yhtä tunteella kuin minäkin. Ikäero ei siis tuntunut lainkaan. Kulutimme monta tuntia kpopista jutellen ja tulevaa keikkaa fiiilistellen. On ihanaa kun täällä olevat ihmiset rakastavat kpopia ja heidän kanssaan voi jakaa mielipiteitä, heitellä kpop sisäpiirivitsejä ja saada vastakaikua omalle hihitykselleen.

Illalla me saimme käsiimme konserttiliput. Minulla oli seisomalippu ja sen seurauksena minun piti myös arpoa numero joka kertoo monentenako pääsen seisomakatsomoon. Yleensähän seisomakatsomoon jonotetaan tunteja ja jos haluat hyvän paikan, sinun on tultava jonottamaan aikaisin. Täällä kuitenkin lipussa lukee numero joka kertoo sinun paikkasi katsomoon menevästä jonosta. Minä arvoin itselleni numeron 58, mikä oli aivan mielettömän hyvä numero koska minun seisomakatsomo lohkooni tuli noin 800 ihmistä.

Kaiken jännityksen seurauksena en pystynyt nukkumaan lähes ollenkaan ja aamulla olinkin aivan kuoleman väsynyt. Lippupakettiin kuului koko päivän ohjelma joka alkoi backstage tourilla. Hyppäsimme siis bussiin ja ajoimme keikka areenalle. Keikka ja kaikki siihen liittyvä on suuri salaisuus joten valokuvien ottaminen areenalla oli ehdottomasti kielletty. Kävelimme lavalle ja backstagen odotushuoneeseen. Täällä meille annettiin mahdollisuus kirjoittaa kirjeet EXO:n jätkille. Oma kirjeeni sisälsi kehuja, muutaman suomenkielisen ja koreankielisen lauseen ja toiveen siitä että EXO tulisi konsertoimaan myös Eurooppaan. Kuten arvelinkin EXO:n jäsenet eivät vielä itse ollaat paikalla, mutta ainakin näin missä he tulevat hengailemaan.

Vasemmalta oikealle:Kai, Sehun, Baekhyun, Chanyeol, D.O, Suho, Lay, Luhan, Tao, Chen ja Xiumin

Seuraavaksi ajelimme Dongdaemunin kulttuurikeskukselle, jossa oli mahdollisuus ostaa EXO t-paita ja muuta pikkutavaraa. Matkalla aloin jutella ukrainalaisen Anastasian kanssa, joka oli matkustanut Ukrainasta asti päästäkseen EXO:n keikalle. Anastasia oli minua hieman vanhempi ja saimme puhua kpopista eurooppalaisesta näkökulmasta. Anastasia oli ollu kpop fani jo seitsemän vuotta, joten sain taas todeta olevani se uusi kpop fani, koska minä olen fanittanut kpopia vain viimeiset kolme vuotta. 

 Minä, Yuki ja Anastasia

Tämän jälkeen menimme syömään ja jopa ruokailu oli EXO teemainen. Seinällä oli valtava EXO juliste, jonka kaappaamista vakavasti harkitsin. Lautasliina oli EXO kuvioinen ja itse eväsrasiassakin oli EXO tarra. Oli todella hauskaa viettää päivä EXO fanien kanssa kertoa omia kokemuksiaan, keskustella lempijäsenistä ja löytää ihmisiä ketkä pitivät samoista jäsenistä kuin mistä itse pidit. Ruokailun jälkeen palasimme hotellille ja minä otin pienet päiväunet.

KONSERTTI!



Nukuin tunnin aivan mahtavasti ja sen jälkeen pitikin alkaa valmistautua konserttiin. Lähdimme konserttipaikalle viiden aikaan illalla. Ensimmäiseksi menimme hakemaan viralliset EXO valotikut ja pyyhkeet. Tämän jälkeen menimme vaihtamaan lippumme rannekkeisiin, joka täytyy olla että pääsee seisomakatsomoon. Tämän jälkeen veimme kaikki tavaramme säilöön, koska turvallisuus syistä seisomakatsomoon ei saanut viedä kuin puhelimen, valotikun ja vesipullon. Viimeiseksi asetuimme jonoon ja katsoin iloisesti noita yli 700 ihmistä jotka pääsisivät katsomoon vasta minun jälkeeni.

 
Pääsimme sisälle puoli seitsemän aikaan. Koska olin ensimmäisten joukossa, pääsin keskikäytävä lavan eturiviin. Keskikäytävä lava oli siis vain vajaa kaksimetriä minusta ja itse päälavalle oli täysin esteetön näkyvyys. Olin todella innoissani. Valitettavasti eturivissä olevat lytistetään aika hyvin, joten otin saman tien ison tilan itselleni ja päätin olla liikkumatta ennen konsertin alkua. Ihmiset tulivat aivan iholle ja kerrankin olin iloinen siitä että olen hieman isompi kuin kaikki muut. Minua ei niin vain jyrätäkään ja kun saan kunnon asennon, niin minähän en liiku. Hihittelin myös sitä että olin lähiseudin ainoa pitkä vaaletukkainen tyttö, joten erotuin todella edukseni. Eturivipaikan turvin olin myös varma että joku EXO:n jäsen varmasti huomaisi minut.  
Areena täyttyi pikkuhiljaa ja jossain vaiheessa kuului kauhea kiljuminen areenan toisesta reunasta. Näin vain että turvamiehet pyörivät katsomossa ja saattoivat muutamaa tyttöä ja poikaa paikoilleen. Tiesin jo etukäteen että konsertin katsomossa tulee todennäköisesti olemaan muita kpop julkkiksia, mutta niin kaukaa en tunnistanut keitä tulijat olivat. Jälkeenpäin luin että paikalla oli ainakin F(x) bändin Victoria ja Amber, Roommate Tosi-tv sarjan jäsenet, Vixx bändin jäsenet ja Wooyoung. En valitettavasti nähnyt heitä kunnolla, joten periaatteessa en voi sanoa törmänneeni julkkikseen.

Puolentoista tunnin odotuksen, jälkeen areena oli viimein täynnä, valot sammuivat, valotikut syttyivät ja intro video pyörähti käyntiin. (Pelkästään muisto saa jo mahani heittämään kuperkeikkaa) Oli upean näköistä kun 15000 ihmistä heilutti valotikkuaan musiikin tahdissa. Kaikki huomioni kiinnittyi nyt kuitenkin intro videoon, joka oli aivan mahtava. Ääni oli niin kova että oikein mahanpohjasta otti. Voitte vain kuvitella millainen kiljuminen lähtee 15000 tytöstä (ja pojasta), se oli aivan mahtavaa. Intro video loppui ja yhtäkkiä siinähän he seisoivat 11 jätkää ihan ilmielävinä vain kymmenen metrin päässä minusta. Se tunne oli hienoa. Samalla kylläkin minuun iski se tunne kun 800 tyttöä rynnisti päin minun selkääni. Auts!

Konsertti alkoi EXO:n debyytti kappaleella Mama jota seurasi Let Out the beast. Täytyy myöntää että kaksi ensimmäistä kappaletta meni täysin oman tilan ottamisessa, epäuskossa ja pienessä kivussa olemiseen. Alussa ihmiset vain punkivat kohti lavaa joten alku oli hieman haastava. Let Out the Beastin taustavideossa näytettiin puoli paidattomia EXO:n jäseniä. Kuvaus oli kuitenkin tehty niin, että mitään hirveän paljastavaa ei näytetty, mutta tuli kyllä selväksi että jätkillä ei ollut paitaa kun tuota videota on kuvattu. Videolla näkyvä Luhanin antava (lähes napaan asti auki oleva) kaula-aukko oli erittäin hieno asia! Ehkä se on myös yksi syy miksi tästä biisistä ei kuullut paljon mitään, koska porukka vain kiljui (minä tietysti mukaan lukien).

Kappaleiden jälkeen oli vuorossa ensimmäinen soolo esitys. Yleensä konserteissa on aina jäsenten sooloesityksiä, mutta koska EXO:n jäseniä on se 11kpl, soolo esitykset olivat vain vähän päälle minuutin mittaisia. Soolo esitykset aloitti Lay, jonka esityksestä en ehkä alkushokin vuoksi muista oikeastaan mitään. Jos Let Out the Beastin taustavideota ei lasketa niin muistikuvani konsertista alkaa vasta seuraavan kappaleen Moonlightin puolenvälin tienoilta. Moonlight on yksi suosikki kappaleistani ja todella kaunis kappale. Esityksen aikana EXO käveli ensimmäisen kerran aivan edestäni ja suuntasi kohti keskilavaa. Moonlightin esitys oli yksi suosikeistani. Minun kohdallani lavanreunassa oli pieni kolo, minkä kautta jätkät kulkivat kun menivät keskilavalle. Jos siis olisin ojentanut käteni eteenpäin, olisin varmasti ylettynyt koskemaan heihin samalla kun he menivät ohi. En kuitenkaan halunnut lääppiä heitä samalla kun he vain kulkivat paikasta toiseen. Lavan alareunaa ympäröivä kangas oli hieman läpinäkyvä varsinkin kun lavan sisällä oli valoa. Tämän seurauksena näin selvästi kuinka Suhon meikkiä ehostettiin tai kun Kai odotti lavalle menovuoroaan vain metrin päässä minusta. Välillämme oli vain metri ja ohut kankaan palanen. Hän varmasti kuuli kun hihittelimme asiaa Yukin kanssa. Se oli mahtavaa!

Moonlight! Yleisö huuta ensimmäiset 40 sekunttia aika massiivisesti, mutta kun kappale pääsee kunnolla käyntiin yleisö hiljenee ja kappaleen kuulee kunnolla. Alussa Baekhyun ja D.O (laulajat) kävelevät aivan minun seisomapaikkani edestä, joten näette kuinka mahtava paikka minulla oli. Harvinaisen hyvä laatuinen Fanikamera tallenne! En tosiaan ole itse kuvannut tätä, koska minähän olin ihan tuolla lavan edessä. Youtube Summer Days.

Moonlightin jälkeen EXO palasi päälavalle ja esitteli itsensä. Yuki seisoi aivan vieressäni ja hänellä oli pieni kyltti jossa luki Lay. Lay huomasi kyltin näytti Yukille peukkua ja heilutti hänelle iloisesti. Yuki melkein koki henkisen murtumisen, se oli kovin herttaista. Nyt kun jätkät olivat paikallaan oli mahtava hetki katsoa heitä oikein kunnolla ja kohtuullisen läheltä. Silmiin pisti ensimmäisenä Sehunin pituus ja komeus ja se että porukan lyhyin jäsen D.O parka joutui seisomaan Sehunin vieressä ja hän näytti tämän vuoksi niin pikkuruiselta (mitä hän ilmeisesti onkin). Seuraavaksi katse pysähtyikin Luhaniin, jossa se sitten viivähtikin melkein koko loppu konsertin ajan XD Tao näytti todella coolilta. Baekhyun, joka on mielestäni aina ollut se herttaisen hassu jäsen, säteili nyt hillitöntä cool palyboy vibaa. Ehkä Baekhyunii ei olekaan ihan niin viattoman herttainen kun mitä ulkonäkö voisi antaa ymmärtää.  Valitettavasti koreankielen taitoni ei ole vielä ihan niin hyvä että olisin ymmärtänyt kaiken mitä jätkät sanoivat. Ymmärsin kuitenkin suurimman osan ja olin hyvin kartalla siitä missä mennään.

Seuraavaksi oli vuorossa Chanyeolin rumpusoolo. Tiesin, että Chanyeol soittaa rumpuja, mutta hän oli paljon parempi mitä oletin. Seuraavaksi tuli jälleen kaksi aivan loistavaa kappaletta Angel ja Black Pearl. Black Pearl on yksi suosikki EXO kappaleeni ja kappaleen aikana saatoin jälleen hieman herkistyä siitä kuinka mahtavaa elämä onkaan ja että olen todella EXO:n konsertissa. Black Pearlin jälkeen päästiin Chenin sooloon. Soolo esitettiin valitettavasti ihan suoraan minun takanani, ja jos olisin kääntynyt, olisin todennäköisesti menettänyt paikkani. Tyydyin siis katsomaan tuon esityksen seinällä olevalta screeniltä.

Soolon jälkeen jätkät pörräilivät ympäri lavoja etsien vapaaehtoista joka haluaisi tulla heidän kanssaan lavalle. Vapaaehtoisia oli vain sellaiset 15000, joten heillä oli vara valita. Korealainen tyttö pääsi lavalle EXO:n kanssa ja koko keikkayleisö oli vihreänä kateudesta. Tyttö istutettiin tuoliin keskelle keskilavaa ja tämän jälkeen vuorossa oli kahden porukan tanssitaisto tytön huomiosta. EXO:n koreanporukka vastaan EXO:n kiinanporukka. Tämä esitys oli aivan mielettömän hauska. EXO coveroi muiden samassa levy-yhtiössä olevien artistien kappaleita. Näihin kuului Super Juniorin Sorry sorry; Shineen Dream Girl ja Ring Ding dong JA Girls Generationin Gee ja Genie. Numero oli aivan mahtava ja en ymmärrä kuinka tuolilla istuva tyttö pystyi olemaan niin lunkisti. Minä (jonka jokaisen ajatuksen näkee heti naamasta) olisin varmasti ollut hyvin nolo. Esityksen jälkeen Chanyeol talutti tytön oikein kädestä pitäen alas lavalta. Se oli todella herttaista. Valitettavasti jätkien esiintyessä keskilavalla, näin suurimmaksi osaksi vain heidän takapuoltaan. Missä ei tietenkään ole mitään vikaa, koska se näytti olevan ihan yhtä nätti kuin etupuolikin, mutta muutama biisi meni hieman ohi tämän takia.

Ilta jatkui XOXO kappaleella, Sehunin soolo tanssilla, Love Love Love kappaleella, Thunder kappaleella ja D.O:n soololla. Seuraavaksi tulikin sitten taas suuria tunteita kun kappale My Lady pyörähti käyntiin. Tämä oli myös hetki kun Luhan näki minut eturivissä ja heilutti minulle erittäin iloisesti. Nyt oli minun vuoroni kokea henkinen murtuminen. Luhan on lempijäseneni ja hän huomasi minut!!! Kyllä elämä on ihanaa!! Esitys lähti käyntiin keskilavalta ja ihmettelin miksi päälavalle roudattiin valtavat kallellaan olevat peilit… no se selvisi hyvin nopeasti. My ladyn koreografiasta puolet tapahtui lattian rajassa ja peilit oli sitä varten että nähtiin mitä lattialla tapahtui. Voi sitä kiljumista, mikä yleisöstä lähti kun tämä koreografia pääsi vauhtiin. Voi sanoa että siinä oli ihan kiitettävästi lanneliikettä.
 

Tämän jälkeen päästiin hetkeksi rauhoittumaan kun Baekhyunin soolo pääsi käyntiin. Baek soitti pianoa ja lauloi My turn to cry, jota seurasi Baby don’t cry. En uskonut Baekhyunia ja itkin kuitenkin. Don’t go kappale soi myös erään taustanauhan aikana (kun jätkät olivat todennäköisesti vaihtamassa vaatteita) ja oli upeaa kuunnella kun koko areena lauloi kappaletta. Tunnelma oli todella katossa.

Seuraava suuri tunne tuli Luhanin soolo esityksen aikana. Kuten juuri sanoin Luhan on lempijäseneni, joten reaktioni oli sen mukaiset. Luhan esitti lyhyen version kappaleesta The Star ja esitteli myös hieman vatsalihaksiaan esityksen aikana. Luhan on hyvä tanssija, joten hänen soolonsa oli EXO:n jäsenistä paras. Toinen mahtava soolo oli Taon taistelulajeja täynnä oleva esitys. Tao hyppi pomppi, heitteli miekkaa ja teki upean ilmapotkun aivan suoraan minun edessäni, WOW!

Heartattack kappaleeseen jätkät olivat tehneet backstage musiikkivideon jonka toivon SMEntertainmentin julkaisevan virallisesti sitten kun konserttikiertue on paketissa. Video oli todella cool. 
Viimeisiä vietiin kun EXO:n pojat hyppäsivät lavalle esittämään uusimman kappaleensa Overdose. Tämän jälkeen jäsenet sanoivat heipat yleisölle ja jättivät meidät hetkeksi huutamaan ”ENCORE, ENCORE!”. Tämä oli myös se hetki kun huomasin minua vastapäätä olevan kameran osoittavan suoraan minuun. Haluan todella nähdä tämän keikan DVD julkaisun, siinähän voi vaikka näkyä!

Hetken päästä valot sammuivat uudestaan ja vuorossa oli ne kappaleet jotka olivat tehneet EXO:sta niin älyttömän kuuluisia viimeisen vuoden aikana. Ulvonta täytti areenan ja Wolf pyörähti käyntiin. Koreassa on tapana, että markkinointi kappaleissa on omat osansa sekä bändille että yleisölle. Yleisön osaa kutsutaan Fanchartiksi ja minä vielä tarkistin muutamat lyriikat ennen konserttia että tiedän varmasti mitä huutaa missäkin kohdassa. Wolf ei ole erityisen hyvä biisi, mutta kun sitä tarpeeksi kuuntelee siitä alkaa tykätä. Wolfin jälkeen alkoi EXO:n suurin hitti GROWL! Fanit lauloivat omat osansa todella kovaa. Oikein kylmänväreet kulkivat pitkin selkää. Growl oli mielestäni yksi viimevuoden parhaista kappaleista, joten olin toodella innoissani kun sain vihdoin kuulla sen livenä! Growlin päätyttyä EXO:n pojat juttelivat lavalla niitä näitä ja kiittivät fanejaan kaikesta tuesta jota he ovat bändille antaneet. Yksi EXO:n jäsen lähti bändistä viimeviikolla ja sen vuoksi bändissä on varmasti koettu suuria tunteita viimeisen viikon aikana. Heidän piti myös muuttaa koko konsertin koreografioita tämän vuoksi. Tämä on ollut EXO:lle tunteellinen viikko ja se näkyi jäsenten puheissa.

Kesken keskustelun lavalle rullattiin Suhon synttärikakku ja koko areena lauloi Suholle ”paljon onnea vaan”. Oli hienoa päästä laulamaan Suholle ja tämän kaiken seurauksen Johtaja Suho vähän liikuttuikin tilanteesta, AWWW! EXO:n poikien liikututtua myös yleisö liikuttui hieman. Pojat kiittivät kaikesta ja aloittivat viimeisen kappaleensa Lucky. Ennen areenalle menoa EXO:n faniryhmä jakoi jokaiselle kyltin, jossa luki ”WE LOVE EXO <3 Saranghaeyo”. Kun Lucky pyörähti käyntiin, koko yleisö nosti lapun ylös. Tämä vain sai Suhon nyyhkimään enemmän ja muidenkin silmät kostumaan. He ottivat silti ilon irti viimeisestä kappaleesta. Päälavalta keskilavalle kävellessään Chen nappasi Chanyeolin reppuselkäänsä. Hän pysähtyi eteemme ja katsoi minua leveästi hymyille. Seuraavaksi hän esitti heittävänsä Chanyeolin yleisöön ja kaikki ympärilläni ojensivat kätensä valmiina ottamaan Chanyeol vastaan. Chen kuitenkin nauroi makeasti ja kipitteli eteenpäin huutava Chanyeol edelleen selässään. NIIIN SULOISTA!  

EXO:n pojat kiittivät, kumarsivat ja poistuivat lavan taakse. Keikka oli kaikin puolin aivan ihana ja olen todella onnellinen että pääsin osaksi tätä kaikkea mahtavuutta! Harmi ettei keikalla saanut ottaa kuvia tai videoita, mutta ei se kyllä kaikkia estänyt, kuten yläpuolella olevista videoista näkyy.  Keikan loputtua tajusin myös että ihan sattui hengittää. Melkein viisi tuntia todellisessa puristuksessa oli kipeyttänyt sekä keuhkoni että kylkiluuni. Keikan aikana piti oikein haukkoa henkeä pariin otteeseen kun tuntui ettei happi riitä. Onneksi olin reunassa ja sain heppea. En ymmärrä miten seisomakatsomon keskellä olevat fanit selvisivät tästä.

Seisomakatsomosta pois pääseminen kesti kauan, koska seisomakatsomot olivat lavan ympäröiminä. Tämän vuoksi lavaa piti purkaa hieman, että ihmiset pääsivät pois katsomoista. Loppuilta ja vielä seuraavan päivänkin menin hämmentyneessä sumussa siitä että todella olin EXO:n konsertissa ja että olen oikeasti nähnyt heidät livenä ja TOOODELLA läheltä! Ja olin saanut hymyn sekä Luhanilta että Cheniltä. Kokemus oli mitä mahtavin (vaikkakin hieman kivulias) ja se vain kasvatti rakkauttani EXO:a kohtaan. Yritän nyt kuitenkin olla ostamatta täältä kaikkea missä on EXO:n kuva… jos jotain sellaista on nyt vielä jäljellä XD

Tässä oli siis Suvin EXO keikkakokemus. En käyttänyt välttämättä mitenkään kauhean monipuolisia ilmaisuja, mutta mitä voi olettaa kun fanityttöys pääsee vauhtiin. Vajaa kahden viikon päästä näen EXO:n uudelleen kun menen suureen Kpop Dream Concertiin, jossa onkin sitten 50 000 ihmistä. Toivottavasti paikka on hyvä! Palataan konsertti tunnelmiin kahden viikon kuluttua :D

3 kommenttia:

  1. Aivan mahtava blogi sinulla! Ja tuo exo:n konsertti, oon niin kateelinen, Luhan on mun lemppari myös! :D oon aina halunnu päästä EXO:n konserttiin. mutta kun olen alaikäinen eikä rahat riitä, niin pitää vain toivoa, että pojat tulisivat eurooppaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi että kesti vähän vastata :) Ihana että pidät blogista ja mahtava kuulla että toinen EXO fani on löytänyt blogini! Wuhuuu! :D

      Nyt syksyllä lähtee käyntiin SMTown konserttikiertue joka ainakin viimekerralla pysähtyi myös Euroopassa eli saattaa olla että pojat nähdään Euroopassa vielä seuraavan vuoden sisällä. Toivotaan ainakin että konsertti tulee Eurooppaankin :D Toivotaan myös että EXO pitäisi joskus oman konsertin Euroopassa.
      Nähdään jonain päivänä EXO:n Euroopan konsertissa :D

      Poista
  2. Ei mitään :D olisi mahtavaa nähdä pojat livenä muuta kuin tv:n kautta uutena vuotena :) olin hyvin vallanut tv:n itselleni siksi illaksi :'D EXO fanit loytävät nopeasti toisensa olen huomannut sen monesti :) ainiin jos tahdot käydä lukemassa jotain ei niin hyviä fictejäni EXOsta joita on kaksi niin ole hyvä vaan :D -> http://fanitarinat.blogspot.fi/

    VastaaPoista