perjantai 6. kesäkuuta 2014

Pikainen kuvapäivitys!


Nyt olisi sitten koreankielikurssi paketissa. Olisin halunnut vielä ottaa ainakin yhden kuukauden, mutta viisumi syistä ”joudun” lähtemään sunnuntaina Japaniin pariksi viikoksi. Tämän seurauksena en olisi ehtinyt olemaan kurssilla kuin viikon ja takaisin tullessani olisin jo ihan hukassa siitä missä mennään. Heinäkuussa taas palaan takaisin suomeen, joten kurssin jatkaminen ei oikein kannata silloinkaan.  Opin kuitenkin valtavasti tällä kielikurssilla ja sen seurauksena onnistuin käymään monen tunnin koreankielisen keskustelun korealaisen kanssa. Olihan se aika palikka keskustelua ja hieman englantia täytesanoina, mutta kuitenkin, tällä hetkellä on aika hyvä fiilis omasta koreankielen taidosta. Loistin myös kokeissa ja sain numeroksi A:n ja B:n. Oli ehkä niitä ainoita kokeita koko opiskeluhistoriani aikana jossa oikeasti tiesin täysin missä mennään. :D

Pamela lähti viikko sitten takaisin Meksikoon ja suuntaan sen jälkeen Kanadaan töihin. Pamela oli mitä mahtavinta seuraa ensimmäisen kahden kuukauden ajalle ja tulen varmasti kaipaamaan hänen seuraansa seuraavien viikkojen aikana. Tämän viikon pääprojektina oli kuitenkin Japanin matkaan valmistautuminen. Menen ensimmäistä kertaa Japaniin ja en osaa japania muuta kuin muutaman tervehdyksen verran. Tämä on tietenkin hieman jännittävää, koska japanilaiset eivät minun kokemukseni perusteella puhu englantia lähes ollenkaan. Matkasta tulee siis varmasti aikamoinen seikkailu.

Tarkoituksenani on kiertää seuraavan kahden viikon aikana Tokio, Kioto, Osaka ja Hiroshima. Japanissa olisi myös eräs mielenkiintoinen kpop konsertti, jos vain mitenkään onnistun ostamaan lipun konserttiin ja jos siellä yleensäkään on enää vapaita paikkoja. Konsertista puheen ollen, menen huomenna joka vuosi järjestettävään Dream Concertiin, jossa esiintyy noin kolmekymmentä kpop bändiä. Toivottavasti saan hyvän paikan ja kameramiehet eivät onnistu nauhoittamaan kaikkein noloimpia reaktioitani.

Tämä viikko on mennyt hieman akkuja lataillen. Alkuviikko oli myös erittäin sateinen, joten en viitsinyt suotta mennä kastelemaan kenkiäni ja itseäni. Ennen tätä viikkoa täällä oli (täällä olo aikanani) satanut kunnolla vain kaksi kertaa. Tällä viikolla satoi kolmena päivänä. Nyt kun sade laantui, todellinen kuumuus tuli takaisin. Tuntuu kuin olisi höyrysaunassa melkein kokoajan. Tämä kosteus saa myös hiukseni näyttämään aivan kauheilta. Kosteus syistä muuten niin suorat hiukseni kun tuntuvat kihartuvan aika armotta.

Tässä hieman kuvapäivityksiä siitä miten muuten olen kuluttanut aikaani parin viikon aikana.


 Ensimmäisenä: Opiskelua!

Toisena: Syöminen! Friteerattua kanaa saa lähes joka paikasta. Korealaiset rakastavat kanaa.

 Kolmantena: Shoppailu, Fanitus ja kaikki siihen littyvät älynväläykset. Oikea Minho ei ole kävellyt vastaan, joten Pahvi-Minho saa kelvata! Myös levyjä on tullut osteltua muutama kappale!



Neljäntenä: Korealaiseen illanviettokulttuuriin tutustuminen! Oli se sitten makkolia, sojua ja korealaisia juomapelejä korealaisen musiikin tahdittamana TAI hyvää syömistä, hyvää seuraa ja korealainen karaokehuone! Jossa ollessamme minä sain loistaa ja laulaa EXO:n Growl ja TVXQ:n Catch Me kappaleen upeiden koreankielen taitojeni siivittämänä. :D

Ylhäällä Sojua, tässä Makkolia

Viidentenä: Kävelyretket ympäri Seoulia!

Eli lähteä vain seikkailemaan ympäriinsä ja sitä saattaa löytää vaikka mitä hienoja pakkoja! Rakastan sitä että voin vain kiireettömästi vaellella edestakaisin ja viettää vaikka koko päivä vain ympäriinsä kävellen. Välillä pitää pysähtyä nappaamaan jotain pientä syötävää ja juotavaa ja sitten voi taas jatkaa matkaansa.



 Kotikulmat iltavalaistuksessa!

Tämä on nyt vain tällainen pieni päivitys. Seuraava päivitys tuleekin todennäköisesti Japanin puolelta. Palaan vielä Japanin matkan jälkeen muutamaksi viikoksi koreaan ja sitten on vielä aikaa tehdä kaikki ne asiat, joita en ole vielä saanut aikaan tehdä. Huomenna kuitenkin Dream Concert ja sunnuntaina suunta kohti Japania. Palaillaan pian!


 P.S. Heräsin eräänä päivänä todella väsyneenä ja jo valmiiksi kiukkuisena. Ulkona satoi vettä ja kaikki tuntui ottavan päähän. Onneksi satuin katsomaan kpop uutiset ennen ulos lähtöäni ja huomasin että yksi suosikki bändeistäni B.A.P (jonka keikalle toivon Japanissa pääseväni) oli julkaissut uuden musiikkivideon. B.A.P tekee yleensä vahvoja ja pahistelevia tanssikappaleita, mutta tällä kertaa he julkaisivat rennon kesäkappaleen ja todellisen hyvänmielen musiikkivideon. Video oli kuin tehty piristämään päivääni ja sen katsottuani olin todella hyvällä mielellä.
Lähdin ulos sateeseen hymyillen, lauleskellen ja päätä puolelta toiselle keinuttaen. On se jännä kuinka pienetkin asiat voivat tehdä todella hyvänmielen :D


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti