lauantai 26. toukokuuta 2018

Kpop matkailua Soulissa



Koreanmatka ei tietenkään olisi mitään ilman kunnon Kpop fanitusta. Sitä saikin tehdä taas oikein urakalla. Kadunvarret olivat täynnä julkkisten kuvia, mainoksia ja tuotteita. Joka puolella soi tutut Kpop biisit ja televisioissa pyöri musiikkivideot tai promo ohjelmat. 


Kävimme kävelyllä kuuluisalla K-Star roadilla, jonka varrelta löytyy bändien logoin koristeltuja patsaita ja monia Korean isoimmista levy-yhtiöitä. 





JYP Entertainment levy-yhtiö oli paikka, jossa kohtasin GOT7 BamBamin neljävuotta sitten. Tällä kertaa meitä onnisti ja näimme JYP:n uuden poikabändin Straykidsin jäseniä. Kpop pojat erottuivat ihmisjoukosta todella selvästi. Heillä oli kaikilla täydelliset ihot, värjätyt tukat ja hienot vaatteet. He myös yrittivät liikkua huomaamattomasti, mikä herätti vielä enemmän huomiota.

 
Kävimme myös SM Entertainmentin kauppa/museossa. Koko paikka oli täynnä SM Entertainmentin artistien levyjä ja fanituotteita. Muutamassa kerroksessa oli myös näyttely artistien palkinnoista ja asuista. Tämä paikka on SM Entertainmentin fanien unelmapaikka.







Loppukevennykseksi voisin linkata vielä kappaleet jotka soivat sekä kadulla, että päässämme lähes koko Soulin matkan ajan. Nämä kappaleet ovat Twicen Likey ja Red Velvetin Peek-A-Boo.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti